Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/load.php on line 643 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp/wp-includes/theme.php on line 1556 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 3356 Jysk Winschoten - Posttil Winschoten Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343
menu
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343 jysk

Jysk Winschoten

Beersterweg 1-A, 9671 EE Winschoten

Over Jysk Winschoten

JYSK is een internationale retailketen die “alles voor de woning” verkoopt en eigendom is van oprichter Lars Larsen, die in heel Denemarken bekend staat als de toonaangevende verkoper van het land die altijd wel “een goede aanbieding” heeft.

In 1979, toen hij zijn eerste winkel opende in Aarhus, de op een na grootste stad in Denemarken – de winkel is er nog steeds, overigens – koesterde Larsen heel wat ambities, al had hij nooit verwacht dat zijn bedrijf zo snel zou groeien. Larsen opende met succes diverse vestigingen van JYSK Sengetøjslager (tot 2001 de officiële naam van de winkel) in heel Denemarken. Later stak hij de grens over naar buurland Duitsland, waar hij in 1984 zijn eerste winkel opende.

Tegenwoordig telt de JYSK-groep wereldwijd ongeveer 2.400 vestigingen in de volgende 45 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Nederland, Slowakije, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, IJsland, Canada, Groenland, de Faeröer, Estland, Letland, Litouwen, Oekraïne, Kosovo, Bulgarije, Kazachstan, Roemenië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Slovenië, Macedonië, Kroatië, Italië, Spanje, Bosnië-Herzegovina, China, Servië, Armenië, Indonesië, Montenegro, Griekenland, Singapore, Albanië, Vietnam, Malta, Portugal, Georgië en Wit-Rusland.

De groep realiseert een omzet van ongeveer € 2,9 miljard. De groei gebeurt gestaag en beheerst en het bedrijf verschaft werk aan bijna 20.000 werknemers.

Het woord “JYSK” is altijd onderdeel geweest van de bedrijfsnaam, en dat was geen toeval. In het Deens verwijst “JYSK” naar alles wat of – net als Lars Larsen zelf – iedereen die afkomstig is van het schiereiland Jutland. Het woord wordt vaak geassocieerd met bescheidenheid, degelijkheid en eerlijkheid – drie waarden die Larsen zelf hoog in het vaandel voert. JYSK staat voor betrouwbaarheid, en een deal is een deal.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp/wp-includes/formatting.php on line 4343 jysk

Openingstijden:

Maandag:
11:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 18:00
Vrijdag:
09:30 - 21:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
12:00 - 17:00